Showroom

Leveradres (geen bezoek adres)

Joost Mocking

Eigenaar / Woningstoffeerder

Ervaring:

>20 Jaar

Telefoon:

+316 416 393 59

Over mij

Na vele jaren gewerkt te hebben bij een gerenommeerde woningstoffeerder uit Houten, ben ik, Joost Mocking, in 2017 als ZZP’er gestart. Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar werkervaring en ga ik nog dagelijks met plezier aan het werk.

Persoonlijk & Deskundig
Ik handel uw opdracht van a tot z af: Ik kom bij u inmeten, ik lever de producten en ik stoffeer. U krijgt hierbij altijd een goed en eerlijk advies, ik werk enkel met producten van goede kwaliteit en lever maatwerk. Van een trap tot raamstoffering of een complete woning, ik sta voor u klaar.

Showroom & Interieuradvies
Elke donderdag kunt u van 09.30 tot 16.00 uur vrij inlopen in onze showroom in Houten (Zeilschip 24h). Hier kunt u rustig rond kijken, materialen zien en voelen. Tevens geven wij advies.

De showroom is een samenwerking tussen Joost Mocking Complete Woningstoffering en het bedrijf van mijn vrouw: Nadie Mocking Interieur. Nadie kan u desgewenst helpen met interieuradvies op maat.

Wilt u onze showroom op een ander moment bezoeken? Als u contact met ons opneemt dan plannen we wat in.

Deskundig

Vakman met passie

Maatwerk

Passend bij uw huis en wensen

Kwaliteit

Alleen producten van goede kwaliteit

Goed advies

Altijd een goed en eerlijk advies

Van A tot Z

Ik meet in, ik lever en ik stoffeer

Persoonlijk

Weten met wie je te maken hebt

Kom in contact

Joost Mocking Complete woningstoffering

Contactgegevens

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een persoonlijk en deskundig advies.

Showroom adres:

Zeilschip 24H, 3991 CT Houten

Uw rijdt het bedrijventerrein op en helemaal rechtdoor tot aan het groene hek, daar slaat u af naar links en ziet u de baniervlag van Joost Mocking.

Leveradres (geen bezoek adres):

Snoeksloot 23, 3993 HG Houten