Over mij 2020-01-20T19:43:42+00:00

Over Joost Mocking

Complete woningstoffering

Wie is Joost?

Ik ben een woningstoffeerder met ruim 18 jaar werkervaring. Al sinds mijn eerste aanraking met het beroep ga ik met plezier aan het werk. Kwaliteit en service staan voor mij voorop. Ik ben betrokken, denk mee en ga niet naar huis voordat de klant tevreden is.

Na vele jaren gewerkt te hebben bij een gerenommeerde woningstoffeerder uit Houten, ben ik sinds 2017 als ZZP’er gestart. Zowel particulieren als woninginrichtingen kunnen mij inhuren voor diversen opdrachten.
Van een trap tot een complete woning, ik sta voor u klaar.

Als uw vragen heeft of een vrijblijvende afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met mij op.

0
JAAR ERVARING
0
%
TEVREDENHEID
Ik werk
met passie
met inzicht
met gevoel
met trots